русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ
Acasă » Portofoliu » Clienti

Clienti

 

MOBEX SA este o societate cu tradiţie în producţia şi comercializarea de mobilier de artă, clasic şi modern, pentru uz casnic, hotelier sau instituţii publice. Pe piaţa mobilierului pentru hoteluri, MOBEX SA este prezentă încă din 1991, înregistrând o dinamică crescătoare în ultimii ani, atât pe plan intern cât şi la nivel internaţional.

 

Portofoliul proiectelor de mobilare hotelieră și amenajări interioare realizate cuprinde: 

 

  Hilton (Capetown, Africa de Sud)

 Traian (Iaşi)

  Sofitel (Montreal, Canada)

 Belvedere (Cluj-Napoca)

  Best Western Ville-Marie
  (Montreal, Canada)

 Concordia (Tg. Mureş)

  Villa Pantheon (Paris, Franţa)

 Opera Plaza (Cluj-Napoca)

  Opera (Alma Ata, Kazahstan)

 Gemini (Braşov)

 Estreya Palace (Varna, Bulgaria)

 President (Tg. Mureş)

 Lido (București)

 Comandor (Mamaia)

 Casa Capșa (București)

 Amiral (Mamaia)

 Continental (București)

 Scoica (Jupiter)

 Palace (Sibiu)

 Ciucaş (Tuşnad)

 Izabel (Sibiu)

 Golf (Pianu, Alba)

 Moldova (Iași)

 Maxim (Oradea)

 

 Alexander (București)

 Ambient (Brasov)

 Emma (Craiova)

 Casa Ghica (București)

 Magura (Baia Mare)

 Carmen Ana (Predeal)

 Curtea Bavareză (Tg. Mureș)

 Denis (Danes, Mureș)

 Floria (Alba Iulia)

 Corvinus (București)

 

În stadiul de desfăşurare a lucrărilor se află o serie de mini-hoteluri, pensiuni şi restaurante din România, Germania, Ucraina şi Rusia. Mobilarea hotelurilor include şi amenajarea interioară a recepţiilor, barurilor şi restaurantelor aferente, fie după proiectele specifice ale arhitecţilor proprii ai beneficiarului, fie după concepţia MOBEX SA.

 

Dat fiind specificul acestei pieţe, cu termene stricte de punere în funcţiune, cu lucrări de montaj la faţa locului, MOBEX SA este organizată corespunzător, începând de la proiectare şi până la montajul final, cu proiectanţii specializaţi, care se deplasează la beneficiar, efectuează măsurători, proiectează produsele şi cu echipe de montatori dotate cu utilaje portative, scule adecvate şi cu mijloace de transport pentru deplasare.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik