русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ
Acasă » Noutăţi

Noutăţi

Canapele si fotolii moderne

Canapele si fotolii moderne

Canapele si fotolii cu un design atractiv sau retro, concepute pentru sali de primire, receptii hotel, baruri sau  cafenele.

Magazin MOBEX

Magazin MOBEX


Incepand cu luna noiembrie 2015, veti găsi mobilier de înaltă calitate în noul showroom MOBEX de peste 2500 metri pătrați, pe strada Căprioarei 2, în incinta MOBEX. De la mobilierul de lux până la cel clasic modern, în noul showroom MOBEX, veți găsi tot ceea ce cautati.

 

 

Colecția El Greco - COLECTIE NOUA !!!

Colecția El Greco - COLECTIE NOUA !!!

„EL GRECO” – o soluţie pentru casa dumneavoastră deoarece stilul poate fi adaptat la orice tip de interior.

Colecţia „EL GRECO” este disponibilă în două finisaje: finisaj opac de un alb perlat „avorio patinato” şi finisaj transparent in nuanta nuc „noce”. 

 

Colecția Veneția

Colecția Veneția

Produsele se realizează in manieră clasică, predominând ornamentele sculptate manual, caracteristice stilului baroc cu influențe din stilul Renaștere Italiană.

Bibliotecă Matteo - PRODUS NOU !!!

Bibliotecă Matteo - PRODUS NOU !!!

Produs nou din colectia Matteo

mm 2489 576 2245 h

Colecția Marco NOU!!! acum si in finisaj ivoire

Colecția Marco  NOU!!! acum si in finisaj ivoire

Produsele se executa din fag, placile si fetele de sertare sunt furniruite cu furnir de nuc; intarsia de pe placi, fetele de sertare si usile dulapului se realizeaza cu furnir de nuc european.

Colecția Iris diferite finisaje

Colecția Iris diferite finisaje

 Produsele de serie se realizeaza in finisaj ivoire, dar se pot finisa si in diferite combinatii de culori cu lacuri poliuretanice.

Dormitor Baroque - PRODUSE NOI !!!

Dormitor Baroque - PRODUSE NOI !!!

 

Mobilierul se realizează in manieră clasică, predominând ornamentele in stil rococo, având forme rotunjite și grațioase, fiind bogat în ornamente sculptate.

Colecția La Rochelle

Colecția La Rochelle

Colectia La Rochelle - garnitura prezentata la Salonul International de Mobila Milano apr.2015 si la BIFE-SIM Bucuresti sept. 2015

Colecția KEO NOU!!! acum si intr-un nou finisaj "grau"

Colecția KEO  NOU!!! acum si intr-un nou finisaj

Colectia Keo - garnitura prezentata la IMM Cologne Köln 2015 si la BIFE-SIM Bucuresti, sept.2015

Colecția Matteo

Colecția Matteo

Fidelă stilului clasic contemporan, colecția Matteo propune compoziții complete pentru sufragerie, dormitor, cameră de zi și cameră de tineret, precum și piese individuale, care pot fi adăugate pentru a îmbogăți o atmosferă deja existentă.

Colecția Veneta

Colecția Veneta

Colecția cuprinde o gamă largă de mobilier adecvat atât zonelor de zi cât și celor de noapte, incluzând piese pentru sufragerii, camere de zi, camere de tineret și dormitoare.

Colecția Capri

Colecția Capri

Colectia Capri este alcătuită dintr-o gama dinamică de piese de mobilier, adecvate oricărui stil de amenajare, de la rezidențe luxoase până la locuințe simple din mediul urban.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik