русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ
Acasă » Despre noi

Despre noi

Situată în Tîrgu Mureș, în partea central-nordică a României, MOBEX SA este o societate cu capital integral privat având un număr de 700 angajați. Este continuatoarea tradiției în fabricarea mobilei a unor ateliere atestate documentar la sfârșitul secolului al XIX lea, care au stat la baza înființării ei în 1948. MOBEX SA produce o gamă largă de mobilier destinat locuințelor, hotelurilor și instituțiilor publice din întreaga lume.

 

Creație
 

Modelele sunt creație proprii, dar executăm și mobilier după proiectele clienților. Mobilierul de artă redă cu fidelitate elementele caracteristice stilurilor istorice, realizând o atmosferă de rafinament, eleganță și apartenență la mai multe epoci. Mobilierul pentru hoteluri este personalizat pentru fiecare obiectiv în funcție de amplasare, grad de complexitate, design-ul dorit de beneficiar. În general design-ul respectă stilul clasic, dar adaptat modului de viață actual. Astfel fiecare garnitură are comodă tv sau dulap tv, birourile au loc pentru tastatură.

 

   


 Materii prime 
 

Fiecare produs al nostru conține lemn masiv fie singur, fie combinat cu elemente de PAL, PANEL, MDF furniruite ; cel mai utilizat lemn este paltinul pentru mobila de artă și fagul pentru mobilierul clasic, dar utilizăm și stejar, cireș, tei și plop. Furnirele folosite sunt cireș, fag, nuc, paltin, tei, mahon și diferite specii exotice.

 

   


 

Fabricație
 

Procesul nostru de producție include utilizarea celor mai moderne tehnologii, combinate cu metode de prelucrare manuală, conferind produselor noastre caracterul de mobilă adevarată. Astfel, executăm pregătirea panourilor și prelucrarile mecanice pe mașini cu comandă numerică, finisarea pe linie automată de finisaj, dar avem și faze manuale de montaj și finisaj. Ușile și sertarele se montează manual, pentru a asigura alinierea lor. Tăbliile încadrate în rame sunt montate astfel încât să se poată mișca în interiorul ramei, acomodându-se cu tendința naturală a lemnului de reacție la schimbările climatice.
 

   

 

Sculptură

  Sculptura manuală și intarsia dau autenticitate mobilei de artă, a carei frumusețe este rezultatul talentului și îndemânării profesionale a muncitorilor noștri. Din acest motiv, fiecare piesă este unică, dând senzația că a fost executată doar pentru dvs, cumpărătorul ei.

 

   

 

Finisaj

Finisajul produselor noastre este astfel realizat încât să redea frumusețea naturală a lemnului. Avem o gamă largă de finisaje, în culori diferite, fiecare fiind particularizat prin metode diverse de abordare manuală.

 


 

Antichizare
 

In functie de model utilizam tehnici care adaugă caracter istoric mobilei. Printr-o ușoară șlefuire a mobilierului, înnegrirea pe alocuri și ceruirea șanțurilor putem crea iluzia trecerii timpului.

 

   


 

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik