русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ

Paris

Paris

Paris, locul de unde s-a dat semnalul  bunului gust, al elegantei și al rafinamentului de-a lungul istoriei. Racordarea la istorie înseamnă și să apreciem, să înțelegem lucrurile care au străbătut istoria prin prisma realităților de azi. Mobex s-a inspirat din atmosfera Parisului romantic și a reușit să îmbine stilul clasic cu nevoile vieții actuale, functional și decorativ. Mobex a modelat lemnul masiv din esențe de tei și fag iar panourile de PAL și PAF le-a înnobilat cu furnire de nuc la exterior și furnire de fag în părțile interioare sau nevizibile. Decorațiunile sunt sculptate manual în atelierele noastre și dau notă de eleganță mobilierului Paris. Finisările manuale sunt de cea mai bună calitate, în culoarea nucului, cu lacuri poliuretanice.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik