русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ

Lavanda

Lavanda

Regiune unica in Franta, pitoreasca Provence, cu ale sale campii acoperite cu lavanda si mangaiate de Mistral, care au inspirat  nenumarati artisti post impresionisti, cu vastele sale podgorii si satucurile fortificate de pe culmile dealurilor, ne-a fost sursa de inspiratie la crearea colectiei de mobilier Lavanda. Elementele de fag masiv combinate cu  panouri furniruite au un design specific, orientat spre detalii. Finisajul alb mat antichizat, realizat in intregime manual, cu aspect care sugereaza trecerea timpului. Piesele tapitate retin culoarea lavandei si a altor plante tipice decorului provensal.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik