русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ

Capri

Capri

Colectia Capri este alcătuită dintr-o gama dinamică de piese de mobilier, adecvate oricărui stil de amenajare, de la rezidențe luxoase până la locuințe simple din mediul urban. Liniile arcuite ale mobilierului, desenate cu un simț rafinat al proporțiilor, scot din anonimat și dinamizează orice încăpere. Colecția Capri cuprinde garnituri complete pentru sufragerie, dormitor, hol, living, vestibul și cameră de tineret, disponibile în două finisaje: avorio patinato, respectiv cireș.


Design-ul modern, clasic-contemporan, cuprinde, în egală măsură, elemente de funcționalitate practică, la nivelul întregii game de produse. Laitmotivul central al colecției Capri, un melc stilizat, se regăsește pe tăbliile ușilor comodelor, bufetelor, vitrinelor, dulapurilor, capetelor de pat și noptierelor, constituind un element ornamental rafinat, de inspirație art-nouveau. Soclurile pieselor au un design fluid și, împreună cu picioarele arcuite, dau o senzație de imponderabilitate; chiar și cele mai voluminoase piese, dulapurile sau paturile, par că sfidează gravitația. Mânerele și butonii trăgători au forma unor spirale sinusoidale, accentuând geometria elegantă a pieselor de mobilier. Tonul luminos al finisajului avorio patinato, antichizat manual, dă o impresie de somptuozitate, iar nuantele calde, confortabile, ale furnirelor de cireș atrag irezistibil.

Toate piesele de mobilier sunt finisate cu grunduri poliuretanice și lacuri acrilice, reprezentând soluții moderne pentru reducerea impactului asupra mediului și constituind parte a strategiei de sustenabilitate a societății noastre.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik