русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ

Hunter

Hunter

Toate elementele masive normal visibile se execută din cherestea stejar, iar cele de constructie și greu vizibile din cherestea fag. Panourile se furniruiesc cu cherestea fag, furniruite cu furnir de stejar și fag cu dublură din cherestea fag și profile din cherestea de stejar. Ușile sunt rame din cherestea din stejar cu tablii masive executate din cherestea stejar cu sculpturi bazorelief, cu motive ornamentale cu scene de vânatoare. Finisaj: cu aspect mat, cu lacuri poliuretanice.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik