русский english română
ARTĂ - RAFINAMENT - ELEGANŢĂ

Florența

Florența

Ornamentele sunt concepute în așa fel încât să redea cât mai fidel stilul secolului al XVI-lea, bineînțeles adaptat prezentului în ceea ce privește materialele și tehnologia existentă la nivelul actual de dotare. Ornamentele sunt formate din tăblii cu motive florale și elemente vegetale. Toate elementele masive normal vizibile se execută din cherestea de paltin. Panourile se execută din PAL, bordurate și furniruite cu furnir de paltin. Finisaj: nuanță maronie, antichizat.

Copyright MOBEX SA. © 2013. Fotografiile prezentate nu creează obligaţii legale, oferta este valabilă în limita stocului disponibil.
MOBEX SA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări estetice sau tehnologice modelelor sale, inclusiv modificări dimensionale şi de materiale, fără o înştiinţare prealabilă, cu scopul de a ameliora calitatea şi durabilitatea produselor. Tehnologia de redare nu permite o reproducere perfectă a culorilor, deci acestea trebuie considerate pur descriptive. Fiecare produs este ştanţat cu sigla societăţii, evidenţiindu-se astfel autenticitatea reală a acestuia.

Made by Sik